Sloepverhuur

Sloep huren in Alphen aan den Rijn

Sloepverhuur

Wil jij er een dagje op uit met vrienden en genieten op het water in het Groene Hart? Maak dan gebruik van onze sloepverhuur bij Sunset Beachbar Alphen! Je reserveert onze sloep gemakkelijk online.

Je kan onze sloep zeven dagen per week huren. Wij bieden de keuze uit drie opties: 09.00 – 15.00 uur, 15.00 – 21.00 uur of de hele dag. De sloep biedt ruimte voor maximaal 8 personen. (maximaal 750 kilo samen)

De sloep is uitgerust met comfortabele loungekussens. 

Sunset Sloep huren

Waarom een sloep huren bij Sunset Beachbar?

Veelgestelde vragen

Op de Sunset sloep is er ruimte voor maximaal 8 personen. LET OP! Samen mag je maximaal 750 kilo wegen. Is het totaal zwaarder, huur dan een tweede sloep.

Nee, je hebt voor onze sloep geen vaarbewijs nodig. Het is natuurlijk handig als er iemand mee is die ervaring heeft met varen maar wij leggen je ook altijd de belangrijkste dingen uit. 

Als u bij Bezemer een sloep huurt dan zijn er een aantal zaken die u moet weten. Deze worden uitgebreid besproken in de Vaarinstructies.
Lees deze aandachtig door en zorg dat u ze bij u heeft op de boot om ongemakken te voorkomen.

De minimale leeftijd is 18 jaar. Wij kunnen om legitimatie vragen bij twijfel.

Als je gebruik wilt maken van de sloepverhuur bij Sunset Beachbar vragen wij een borg. Bij elke sloepverhuur boeking betaalt u € 150,- borg, dit betaal je CASH aan de bar.  Via deze borg kunnen de volgende zaken worden verrekend:

  • Telefonische verlenging van de huurperiode, mits er geen opvolgende huurders zijn;
  • Sloep te laat terug aan de steiger, u dupeert volgende huurders;
  • Sloep niet schoon achtergelaten, vervelend voor volgende huurders (Bij teruggave borg wordt €25 in gehouden voor schoonmaak kosten);
  • Vermissing van inventaris aan boord;
  • Schade aan de Sloep

Is er sprake van meer kosten dan de hoogte van de borg dan zullen deze meerkosten alsnog op de huurder worden verhaald

De huurder gaat akkoord met de ALGEMENE VOORWAARDEN

Vaarroutes

Vanaf Sunset Beachbar in Alphen aan den Rijn kan je prachtige vaarroutes volgen! De perfecte dagbesteding om er gezellig een dag op uit te gaan met je gezin, vrienden of collega’s.

Zoek de gezelligheid op in de mooie stad Leiden en vaar door de grachten, of neem koers richting één van de mooie plassen in het Groene Hart zoals de Nieuwkoopse Plassen, de Kaag, Lageraarse Plassen, Braassemermeer, Westeinderplassen en de Wijde Aa. Tussendoor kan je gezellig een stop maken bij één van de leuke restaurantjes langs het water. Hulp nodig bij een vaarroute? Wij geven je graag tips!